De woning van morgen ziet er zo uit!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Dat geldt ook voor een groot deel voor de inrichting van het huis. We zitten nog een aantal weken in 2017 maar voor je het weet zitten we in een nieuw jaar waarin er ook altijd nieuwe trends naar voren komen. Daarom zetten wij ze graag voor je op een rijtje zodat ook jij up to date bent.

Meerdere kleuren

Ben jij een type dat van veel verschillende kleuren houdt? Dan kun jij je geluk niet op met deze trend, de nieuwe trend zorgt er namelijk voor dat er een groot kleurcontrast ontstaat in je interieur. Voor welke kleuren je het beste kunt gaan? Ga voor de kleuren als knalrood, paars, oranje en geel. Dit zijn natuurlijk wel kleuren die heel gedurfd zijn maar zullen een mooi kleurcontrast geven.

Rond & ovaal

Deze trend bestaat al wat langer de laatste jaren maar is er nog steeds. Ronde tafels zijn misschien niet altijd even handig maar is wel een stuk gezelliger en geeft gelijk meer sfeer. niet alleen ronde tafels zijn een trend maar ook de accessoires zoals ronde lampen zijn in en passen dan uiteraard perfect bij alle andere spullen. Draaf hier niet gelijk in door, maak dus niet alles in je huis meteen rond & ovaal, probeer te combineren. Zo kan een simpel schilderij al heel mooi combineren hiermee wanneer deze niet rond is. Aangezien je net al heel je interieur zo strak mogelijk hebt ingedeeld wil je dit dus ook doen met je schilderijen. Je schilderij ophangen met Artiteq zorgt ervoor dat ook dit strak word ingedeeld en dus perfect matcht.

Naturel wonen

In de afgelopen jaren was het een trend om rauwe, industriƫle meubels en accessoires binnen te halen. Zo zagen we veel staal, beton enzovoort voorbijkomen. Maar nu pakken we het steeds natuurlijker op, zo gaan we voor onbewerkt hout, en andere onbewerkte natuurlijke materialen die in huis voor meer sfeer gaan zorgen. In combinatie met donkere warme kleuren zorgt dit voor een warmere omgeving.