WonenWonen

WonenWonen is een platform dat zich richt op de meest recente trends rond het begrip wonen en living. Misschien heeft u moeite met het werken met deze site. In onderstaand bericht krijgt u wat aanvullende informatie over de website en de zogenaamde ´5-sterrenspecialist’.

Categorie kiezen

De site is opgebouwd in verschillende aspecten. Allereerst het kiezen van een categorie.

Wanneer u benieuwd bent naar bijvoorbeeld de nieuwste trends van badkamers, is het mogelijk om dat thema aan te klikken onder het kopje “Kies een categorie”. Hieronder vindt u nog veel meer onderwerpen, waaronder Audio en Video, Witgoed en Tuintrends. Voor ieder wat wils dus.

Aanbiedingen

Ook bestaat er de kop “Aanbiedingen”. Als u hier op klikt, komt u op een nieuwe pagina terecht. Daar vindt u allerlei koopjes op het gebied van wonen. Een klein voorbeeld: U bent op zoek naar een nieuwe vloer, omdat uw oude versleten is. U ziet op wonenwonen.nl dat zij beschikken over de de huidige trends van vloeren, dus u leest verder. Bij de aanbiedingen ziet u dan dat een bepaald bedrijf elders in het land deze vloeren verkopen. Zo helpt WonenWonen u met het vergaren van informatie over uw vloer.

Bedrijvenindex

Verder is er een kopje “Bedrijvenindex”. Misschien heeft u geen idee wat hiermee bedoeld wordt. WonenWonen geeft met de term Bedrijvenindex aan hoeveel specialisten, gesorteerd op categorie, er beschikbaar zijn voor uw zoekopdracht. De site geeft dan aan waar deze specialist of dit bedrijf zich bevindt, zodat u uw product daar kunt kopen of bestellen. Alweer een handig hulpmiddel van de site.

Informatie aanvragen

Tot slot het onderwerp “Informatie Aanvragen”. Hieronder vindt u, zoals de naam al aangeeft, allerlei aanvullende informatie over de onderwerpen die zich ook op de site bevinden. U vinkt een of meer thema’s in, gevolgd door een klein formulier voor uw persoonlijke gegevens. Deze stuurt u dan op naar WonenWonen, zodat u extra inzicht ontvangt over een bepaalde zoekopdracht.

5-sterrenspecialist

U heeft waarschijnlijk nog nooit gehoord van de 5-sterrenspecialist. Deze specialist gaat uit van 5 doeleinden: goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Hij of zij doet dan ook zijn uiterste best om zo sterk mogelijk achter deze uitgangspunten te staan. Er is sprake van een heldere communicatie, de juiste levering van producten of diensten en bij problemen wordt er zo snel mogelijk gezocht naar een oplossing. U herkent deze specialist aan het speciale 5-sterrenspecialist logo. Deze worden nauwkeurig geplaatst op artikelen die dit logo daadwerkelijk verdienen. Kortom, service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel.