Wat zijn de winter woontrends van dit moment?

Het is altijd leuk om je huis een update te geven door middel van trendy items. Deze items die helemaal niet duur hoeven te zijn kunnen je interieur een hele nieuwe look geven zonder meteen nieuwe meubels te kopen. Wat zijn de winter woontrends 2015?

winter interieur

Diversiteit in winter woontrends

De winter woontrends zijn heel divers maar op dit moment kan eigenlijk alles. Zo kan de kerstboom op diverse manieren versierd worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen houten ornamenten in de kerstboom te hangen of snoepgoed. Ook de ballen in de boom zijn al lang niet meer rood,groen,goud en zilver. Denk bijvoorbeeld aan mint groen of lekker knallend roze. Het is vooral heel belangrijk om je persoonlijkheid te laten zien door middel van je interieur en decoratie.

De winter bestaat natuurlijk uit meer dan alleen de feestdagen. Welke winter woontrends vinden we nog meer? Sowieso is het zelf maken van kerstdecoratie dit jaar net als voorafgaande jaren populair. Een hype zijn op dit moment de kransen gemaakt van diverse materialen. Oorspronkelijk denk je bij een krans direct aan de feestdagen maar dat is deze winter zeker niet het geval. Er zijn vele mooie winterse kransen te koop op het moment, van groot tot klein.

De rustieke trend

De rustieke trend is op dit moment heel erg aanwezig in alle interieur winkels, deze trend past erg goed bij de winter omdat deze warmte uitstraalt. Rustieke items zijn vaak gemaakt van natuurlijke materialen en zijn gemakkelijk in te passen in je interieur. Denk hierbij aan hout en riet in diverse natuurlijke tinten. In de winter zijn kussens natuurlijk extra gezellig en heerlijk zacht. Een saaie bank is snel omgetoverd met de juiste kussens. Deze winter zijn kussens met een structuur heel erg hip, zoals kussen met een bontje of een gebreid patroon. Dit geeft extra warmte en oogt gestileerd. Daarbij kun je ook gebruik maken van een schapenvacht op een bank of stoel, dit staat heel gezellig en zit lekker zacht en warm! Wil je meer weten over de laatste trends of inspiratie op doen? Neem dan een kijkje op woninginrichtingonline.nl.