Top badkamermeubelen met Assenti

Een Belgisch wereldmerk, dat is kortgezegd het verhaal van de badkamermeubelen van Assenti dat tot de Group Nivelles N.V. uit Gingelom Belgie, behoort. Assenti produceert meubilair voor in de badkamer waarbij de term produceren wellicht een volledig automatisch en gestandaardiseerd productieproces doet vermoeden. Niets is echter minder waar, bij ieder badkamermeubel van Assenti komt ook nog handwerk kijken. Zowel in de bewerking en afwerking is dat het geval. Daarnaast is er ook bij de vele maatwerkmogelijkheden voor de Assenti meubelen sprake van veel handmatige verwerkingen, o.a. door het soms massieve hout dat voor het meubilair wordt gebruikt. Met passie en liefde voor hun badkamerproducten wordt door vakmensen gewerkt aan het creëren van een product uit België dat zijn weg inmiddels over heel de wereld weet te vinden.

Geen beperkingen bij Assenti meubelen

Bij een wereldmerk in badkamermeubelen horen ook vrijheden. Gelukkig zijn we allemaal anders, dat is al zo in de Benelux maar dat is zeer zeker het geval als men een internationaal en wereldwijd klantenbestand bezit. Assenti vertaald dat door producten voor de badkamer te produceren waarbij er geen beperking zijn ten aanzien van afmetingen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Tailormade geheel naar de wensen van de klant is dan ook zeer zeker mogelijk. Uiteraard zijn er een aantal, in afmetingen en afwerkingen, standaard badkamermeubelen die afgestemd zijn op de trends en stijlen van dit moment. Hout en lakkleuren in moderne en tijdloze stijlen gecombineerd met natuurstenen wastafelbladen of juist met Solid Surface als basis voor de wastafels. Verschillende modellen uit de Assenti Springfield collectie zijn een voorbeeld van een afwerking met een natuursteen wastafel, terwijl het meer moderne design van de Victory, Pure 2.0, Aphrodite en de Premium laat zien wat een Solid Surface wastafelblad met de stijlbeleving van uw badkamer kan doen.

Meer dezelfde materialen in de badkamer

In badkamers ontworpen door Bad & Design ziet u dit ook wel eens terugkomen, een badkamer die meer uit één materiaal gemaakt lijkt te zijn. Dat kan met tegelplaten maar ook Assenti biedt deze mogelijkheid door het partnerschap met D-Zignstone. De combinatie van de materialen gebruikt bij het samenstellen van eht badkamermeubel akn worden doorgetrokken op de wanden of vloeren in de hele of gedeeltelijke badkamerverbouwing. Puristisch design en een harmonieuze afstemming in de basismaterialen is het gevolg. De badkamer ontwerpen op de website van Bad & Design maken dit, en de mogelijkheden met de badkamermeubelen van Assenti,  meer inzichtelijk. Neem gerust eens een kijkje.