Speeltoestellen

De tuin is een plek waar u, maar toch zeker ook uw kinderen zich thuis moeten voelen. Bovendien is het een plek waar kinderen veilig moeten kunnen spelen. Niet alleen uw kinderen, maar ook u kunt genieten van een toestel dat in uw tuin staat. Het plezier dat kinderen uitstralen terwijl ze aan het spelen zijn, maakt ook u vrolijk.

Leeftijdscategorie 3 t/m 10 jaar

Als kind is niets zo leuk als buiten spelen en de natuur spelenderwijs ontdekken. Speeltoestellen lenen zich uitstekend voor een avontuur in de tuin. Speeltorens en speelhuisjes zijn enorm populair. Beide producten zijn in verschillende formaten beschikbaar, voor de allerkleinsten zijn lage modellen ideaal. Zijn uw kinderen wat ouder, dan is een hoger formaat met glijbaan een grotere uitdaging. De toestellen zijn verkrijgbaar in een basis exemplaar, maar ook behoorlijk uit te breiden. U kunt een toestel bijvoorbeeld uitbreiden met een zandbak, glijbaan, schommel of klimwand.

Trampoline

 

3186214393_8e1b653817-450x300

Voor oudere kinderen bestaan natuurlijk ook speeltoestellen, een trampoline is hiervan een mooi voorbeeld. Let bij de aanschaf van een trampoline wel op de leeftijd van uw kinderen. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Een goede oplossing is om de trampoline in te graven, zodat er geen hoogteverschil meer is. Desalniettemin is een trampoline een geweldig toestel waar niet alleen kinderen, maar ook volwassenen, zich urenlang per dag kunnen vermaken. Wellicht ziet u uw kind over een aantal jaar terug op de Olympische spelen.

Tafeltennistafel

Buiten sporten blijft heerlijk, zeker wanneer dit mogelijk is in uw eigen tuin. Iedereen kan leren tafeltennissen en op elk ‘niveau’ is het leuk. Een outdoor tafeltennistafel is een leuk idee wanneer graag actief bent, maar ook graag thuis. Let bij de aanschaf van een tafeltennistafel wel op tegen welke weersomstandigheden een tafel bestand is.