Must-have in Nederland: zwembadoverdekking

In Nederland is het weer helaas niet erg mediterraans. Veel zon en warmte kunnen we wel vergeten. Vervelend voor mensen die dol zijn op buiten zwemmen, en zéker vervelend voor mensen die in het bezit zijn van een buitenzwembad in de tuin. Voor hen geldt: neem een overkapping boven je zwembad, want dán kun je langer en vaker van je zwembad genieten.

De voordelen

Een overkapping is er niet alleen om vaker en langer buiten te kunnen zwemmen. Het zorgt er ook voor dat er weinig/geen vuil in het water komt. Denk aan waaiend zand en afval, en vallende bladeren van de bomen. Daarnaast zorgt een overkapping ervoor dat water niet massaal verdampt, en dat de temperatuur van het water behouden blijft. Zéker ideaal dus voor mensen met een verwarmd zwembad.

Gunstig

Een overkapping over uw zwembad is een investering. Maar wel een die zichzelf terugbetaalt. Het zwembad is namelijk minder sterk onderhevig aan weersomstandigheden en zal daarom langer meegaan en minder onderhoud vergen.

Het plaatsen van een zwembadoverkapping is veel minder werk en moeite dan lijkt. Vaak is een overkapping in een dag wel geplaatst. Vanaf dan kunt u direct gebruikmaken van de overkapping.

Kiezen voor een overkapping?

De keuze voor een overkapping hangt af van wat je mooi vindt en natuurlijk je budget. Een telescopische overkapping is het mooist en ziet er het meest chic uit. Een overkapping is een investering voor járen, dus bezuinig er niet teveel op!