3 redenen om in Helmond te gaan wonen

Net onder de rook van Eindhoven ligt een stad die volop in ontwikkeling is en op steeds minder gebieden onderdoet voor Den Bosch, Eindhoven of Tilburg. We hebben het natuurlijk over Helmond. Helmond is met haar 90.000 inwoners en oppervlakte van 54,5 km weliswaar een stuk kleiner dan Eindhoven; minder levendig is de stad in ieder geval niet. Helmond is coming for you! 3 redenen om er te gaan wonen.

Helmond water

 

Goedkoper dan Eindhoven

Graag lekker dicht bij Eindhoven wonen, maar dan voor minder? Dan moet je in Helmond zijn. De huizen zijn er een stuk goedkoper dan in het gewilde Eindhoven, terwijl je in tien minuten in de grootste stad van Brabant staat.

Groot centrum enHelmond kasteel uitgaansgelegenheden
Lekker eten? Bioscoopje? Avondje bieren? Helmond kent een gezellige kern waar je heerlijk aan het water kan vertoeven. Het zal je aan niks ontbreken.

Mooie omgeving
Helmond heeft één van de best bewaard gebleven kastelen van Nederland. Zéker het bekijken waard. Maar Helmond staat ook bekend om haar levendige centrum en het volop in ontwikkeling zijnde Weverspark, midden in Helmond.

En? Zie je het al helemaal zitten? Je kan op Wooniezie.nl een huis huren in Helmond of een huis kopen in Helmond in Helmond, dus start die zoektocht. Tot in Helmond!